tisdag 20 april 2010

SPX-enkät

Loka Kanarp har gjort en SPX-enkät som jag haft den goda smaken att fylla i.

Jag heter: Fabian


Jag bor i: Stockholm


Jag har varit på spx: Jag tror varje år sedan 2004, förutom 2008, då jag satt och stirrade på en stor bebis och väntade på att en bebis skulle komma ut, vilket det inte gjorde förrän tre veckor försent. MEN HAN VAR VÄRD ATT VÄNTA PÅ!

På årets SPX ska jag: Sälja Kolik-böcker, utan att på något sätt favorisera Inferno framför de andra böckerna, men givetvis signera den om tillfälle ges. Jag ska också ha ett seminarium med Josefin Svenske om Inferno, men det är ännu inte spikat när, p.g.a. vulkan.


Tre fanzin eller böcker som jag ser fram emot: Först vill jag se vad Frida Ulvegren, som jag är mentor åt på serieskolan, har kokat ihop, med hennes katastrofalt stora energi blir det nog något i hästväg. Hon vann ju fanzine-priset förra året har jag för mig. Jag ser också fram emot Natalia Batistas Swedish Comic Sin och om Albumförlaget har några nya franska gosigheter. Och, om man får ta en tredja, Anneli Furmarks nya grafiska roman Fisakarna nånting.


Mitt bästa SPX-fynd: Det bästa med SPX är ju när man plötsligt springer på något asbra som man inte hade den blekaste aning om existerade. 2007 hittade jag The devil is a busy man av Henrik Tomenius och förra året Aurora Walderhaugs absurda album med ensidingar om den grymme liemannen.


Mitt bästa SPX-minne: Drift festen 2007 var verkligen en magisk natt, jag har nästan glömt kaoset och hur orolig jag var att vi skulle ha sönder något i den överdekorerade teaterlokalen. Jag minns nästan ingenting, utom att Liv hade en fantastisk guldklänning!


Den har också besvarats på:
http://psykisktsjuk.blogspot.com/
http://blogg.staffars.se/
http://bitapalapparna.blogspot.com/
http://inkthos.blogg.se/
http://www.sekventiellt.se/
http://stef-g.livejournal.com/292320.html

1 kommentarer:

Blogger Frida Ulvegren sa...

<3

30 maj 2010 17:19  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida